Cort Nunta Brasov
De ce o nunta la cort?

cort evenimente brasov

Locatii nunta Brasov – Cort Nunta Brasov

În primul rând, alege sa organizezi nunta la cort pentru că așa ai libertatea desăvârșită de a alege decorul și tema dorita fără grija ca nu se potrivește.

Vrei să iți organizezi nunta într-un colt retras în natura? La Castel, iți oferă un cort de nunta in Brasov pentru evenimentul de neuitat.

Desigur, te vei întreba nunta la cort nu este ceva ieftin și urat? Ei bine un cort special conceput pentru acest gen de evenimente nu are cum sa fie urat și ieftin. Este amenajat cu ring de dans, lumini arhitecturale, mese rotunde, scaune decorative , terasa, sistem de climatizare si multe alte lucruri ce se regaseste intr-un restaurant de nunti.

Posibilitățile sunt nesfârșite, iar dacă doriți un sfat profesionist în acestă privință puteți sa ne contactați sau apela la un expert.

Un alt avantaj notabil al unui cort pentru nuntă este faptul că el, în sine, este ca o pânză de tablou goală!

Poți fii creativ și alege stilul de cort care se potrivește cel mai bine nevoilor tale.

Puteți stabili dacă doriți un cort care să fie doar acoperământ, sau să aibă pereți și ferestre, precum și dacă doriți ca partea superioară să fie transparentă sau opacă.

Trebuie să alegeți funcțiile dorite. În plus, tema evenimentului poate fi ilustrată de decorul și stilul din interiorul cortului.

Este ocazia perfectă de a transforma spațiul în ceea ce îți dorește inima și de a-ți duce evenimentul la nivelul așteptărilor tale!

Dacă evenimentul tău este în mijlocul verii și nu ai o mulțime de opțiuni de umbră pentru oaspeții tăi, în mod cert te vei întreba dara nu se va incalzi foarte tare? Dupa cum spuneam si mai sus Cortul de evenimente La Castel vine cu sistem de climatizare, am luat acest aspect in calcul inca de la bun început.

Desigur, atunci când planificați un eveniment, sperați la o vreme perfectă … Dar, din păcate, uneori, Mama Natură are planuri diferite. Cu siguranța un cort de evenimente va oferă la fel de mult confort si pe o vreme nefavorabila. Cortul este amenajat pe o platforma de beton cu o gradina si o terasa pavata cu pavele.

Dacă devine foarte frig, putem sa incalzim cortul. Păstrați aerul cald în interior.

Și cum nu există nuntă fără muzică, trebuie să se ajungă la un maxim de satisfacție și din acest punct de vedere. Dacă evenimentul planificat în aer liber nu are copaci sau clădiri în apropiere, va trebui să măriți volumul pentru ca invitații să poată auzi muzica. Un cort va menține sub control nivelul sunetului, astfel încât toată lumea să fie mulțumită.

La fel ca sunetul, lumina călătorește și ea în spațiu. Un cort va integra lumina armonios, cu efectele dorite de voi. În plus, cortul alb va reflecta lumina în noapte și va oferi un efect uluitor de „strălucire”.

Nunta într-un cort special amenajat are avantajele atât ale unui spațiu protector și plăcut, dar și bucuria de a te afla în mijlocul naturii.

Dar înainte de a lua o decizie asupra acestei modalități de celebrare, există anumite aspecte pe care trebuie să le luați în considerație:

Vremea 

Nu mai este deloc un factor de luat în considerare înainte de rezervarea unui cort din cauza vremii.

Cortul nostru de evenimente este pregătit sa facă fata oricărui tip de vreme.

Buget- Cort Nunta Brasov

Un cort este practic un spațiu minunat de modelat pentru a da viață viziunii tale asupra nunții.

Dar, de asemenea, înseamnă că aproape totul trebuie închiriat „à la carte”.

De la dimensiunea cortului până la iluminat, mobilă și accesorii care se pot adăuga rapid.

Recomandarea noastră este ca toate să fie făcute cu specialiști, în special tot ce ține de siguranța participanților (sisteme electrice, instalații, etc) pentru a se evita situațiile nedorite.

Utilități – Cort Nunta Brasov

Pentru ca, cuvântul cort este atât de rudimentar, tradițional și ieftin probabil ca o sa ne gândim și la utilitățile acestuia înainte de a rezerva locația pentru nunta.

Cortul de nunti este la fel de bine dotat ca si un restaurant de nunti. Are bar cu frigidere, racitoare, masini de gheata, bucatarie, bai, iluminat…

Decor – Cort nunta

Aproape orice decor pe care îl visați poate fi realizat într-un cort, indiferent dacă doriți o nuntă rustică sau una elegantă, dar fiecare are bugetul și considerațiile specifice.

Corturile sunt făcute într-o varietate de stiluri și materiale. Un cort de vinil alb este probabil cel mai obișnuit și mai eficient din punct de vedere al costurilo

cort evenimente brasov

Ținuta invitaților sau codul vestimentar

Ati observat în filme la TV fel de fel de evenimente cununii, nunti, evenimente caritabile, prezentări de produs, petreceri cu echipa – corporate unde ținuta invitațiilor respecta tema evenimentului.

Nu o sa ai surprize neplăcute din acest punct de vedere.