La Castel - Sali Evenimente Brasov

bine ati venit!

Sali Evenimente Brasov - La Castel

Noi cei de La Castel organizam nunti în Brasov de la 130 la 300 de persoane de peste 10 ani.

In toată aceasta perioada am folosit sute de decorațiuni, au fost furnizate mi de aranjamente florare, am pregătit peste 10.000 de meniuri de nunta si peste 100 de tipuri de mise en place-uri.

Iti punem la dispoziție un cort de nunti complet echipat cu, ring de dans, bar, mese rotunde, scaune pentru evenimente, clima și nu în ultimul rând terasa si locuri de parcare.

Noi cei de La Castel știm ca evenimentele unice din viata noastră trebuiesc organizate bine, de aceea îți oferim sprijin încă de la început.

Sali Evenimente Brasov

Ai nevoie de ajutor?

Iti oferim consultanta necesara sa organizezi acest eveniment in cel mai bun mod posibil.

Iti oferim contactele noastre pentru furnizori de decorațiuni nunti, marturii, plicuri personalizate, meniuri, aranjamente florare, formații de muzica live, dj, fotografi si videografi.

La Castel

Sala Evenimente Brasov

La Castel organizeaza in Brasov nunti, botezuri, mese festive, petreceri corporate. Cortul de evenimente dispune de aer conditionat si ventilatie pentru un confort absolut necesar la astfel de evenimente. Mancarea este gatita in bucatarie proprie, la momentul evenimentului.

Va rugam sa ne contactati pentru orice fel de intrebari sau sfaturi.

Sali Evenimente Brasov

Cauti sali evenimente Brasov cu o capacitate intre 100 si 300 de persoane? La Castel te asteapta pentru vizionare, si de ce nu, pentru a va ajuta sa luati o decizie finala.

Desigur locația La Castel dispune de sisteme de încălzire dar și de răcire. Un avantaj îl reprezinta înălțimea planșeului și forma acestuia ce face sa elimine rapid căldura acumulata pe timp de vara.

Noi La Castel va oferim meniul de bautura open-bar care te va ajuta sa ai o seara fara griji in aceasta privinta. Pe langa aceasta optiune va oferim gratuit un cocktail bar, lemonade bar, sampanie si cafea la discretie.

In materie de decorare sala nunta va recomandam cele mai bune firme care ne-au trecut pragul. Va punem la dispoziție datele de contact de la florarii pentru aranjamente florare la firme de decorațiuni nunta ce va poate furniza: plicuri personalizate, marturii, aranjamente lumânări, huse, suporți aranjamente florare. Click aici pentru mai multe idei de nunta.

Nu va faceți griji cu locurile de parcare. Locația va pune la dispoziție gratuit locuri de parcare păzite.

Daca doresti sa o cazare in noaptea evenimentului pentru miri sau invitati te rugam sa ne anunti si iti rezervam contra cost cazare in pensiunea noastra La Castel. Apasa aici pentru informatii cazare.

Din experiența noastră  cele mai multe evenimente s-au încheiat în jurul orei 3. Luând în considerare ca ultimul fel de mâncare și anume tortul este servit la ora 12.

Sali Evenimente Brasov

sali evenimente brasov

Inca nu sunteti hotarati pentru sala de evenimente?

Cauti locatii nunta in Brasov si inca nu sunteti convinsi care este locul ideal? Stim foarte bine ca nici o nunta nu seamana cu alta. De asemenea ne gandim ca poate ai cateva idei care nu se regasesc in oferta noastra. Asa ca noi suntem aici sa discutam cerintele voastre. Vrem sa fim parteneri pentru un eveniment de vis pe care voi il doriti. Apasa butonul de contact si ia legatura cu noi. 

sali evenimente brasov