Când organizezi o nunta sunt lucruri care sunt necesare sa le știi

Când organizezi o nunta sunt lucruri care sunt necesare sa le știi de la început și tips-uri care ar fi bine sa le cunoști pentru ca te ajuta la reușita evenimentului.

De aceea iți punem la dispoziție cele mai frecvente întrebări pe care mirii le adresează.

Care este capacitatea locației de evenimente?

Capacitatea actuala pentru organizarea de nunti sau evenimente corporate este situata intre 100 și 300 persoane.


Ce sumă de bani trebuie plătită în avans?

Pentru confirmarea rezervării locației pentru organizarea evenimentului este necesara plata unui avans. Acesta suma plătită în avans se stabilește de comun acord.


Se asigură decorarea sălii de evenimente?

In materie de decorare sala nunta va recomandam cele mai bune firme care ne-au trecut pragul. Va punem la dispoziție datele de contact de la florarii pentru aranjamente florare la firme de decorațiuni nunta ce va poate furniza: plicuri personalizate, marturii, aranjamente lumânări, huse, suporți aranjamente florare .


Locația dispune de încălzire sau aer condiționat?

Desigur locația La Castel dispune de sisteme de încălzire dar și de răcire. Un avantaj îl reprezinta înălțimea planșeului și forma acestuia ce face sa elimine rapid căldură acumulata pe timp de vara.


Ce preț are un meniu de nunta 2020?

Preturile meniurilor de evenimente sunt stabilite în funcție de varianta aleasa. Avem variante ce pleca de la 250 lei/ persoana cu șampanie și cafea la discreție.Aveți variante de meniuri de nunta?

La Castel va pune la dispoziție variante de meniuri pentru nunti, botezuri sau petrecere corporate. Va stam la dispoziție pentru acestea.


Există posibilitatea realizării unui meniu personalizat?

Pentru ca evenimentele sociale nunti, botezuri trebuie sa aibe o unicitate va stam la dispoziție pentru a va personaliza meniul asa cum doriți.


Se poate amplasa un Candy Bar sau un Cocktail Bar în sală?

Candy Barul, Open Barul sau Cocktail Barul se poate amenaja in sala de evenimente.


Exista ring de dans?

Cortul nostru de nunti vine dotat cu ring de dans. Astfel puteti petrece fara sa deranjati alte persoane situate la masa.


Locația are terasa și de asemenea avem access la ea?

Locația de evenimente va pune la dispoziție terasa situata chiar la intrarea in cortul de evenimente. Terasa este amenajata cu mese, scaune, umbrele. Este locul ideal pentru fumători dar și pentru cei ce doresc un moment de respiro.


Se pot folosi artificii în sală?

Pentru siguranța noastră a tuturor exista un singur tip de artificii pe care le permitem în locație.


Băutura trebuie adusă din exterior sau se poate oferi de către local?

Noi te ajutam în aceasta privință. Poți comanda băutura direct de la furnizor iar în cazul în care ai comandat prea multa, după eveniment, vor fi luate înapoi.


Este DJ-ul asigurat de local?

Locația nu va pune la dispoziție un DJ dar va putem recomanda formații live  sau DJ care ne-au trecut pragul și au avut succes.


Există o parcare pentru invitații la nuntă?

Nu va faceți griji cu locurile de parcare. Locația va pune la dispoziție gratuit locuri de parcare păzite.


Exista un program de desfășurare a evenimentului?

Din experiența noastră de peste 8 ani de organizare de evenimente, nunti, botezuri cele mai bune evenimente s-au încheiat în jurul orei 3. Luând în considerare ca ultimul fel de mâncare și anume tortul este servit la ora 12.