In fiecare sezon de nunti observam aceleasi repetitii de aranjamente florale, aranjamente de nunti, aceeasi muzica… Dar ce ar fi daca ai avea cateva idei de nunta altfel?

In primul rand nunta la cort este deja un prim pas ca sa ai o nunta altfel. De ce? pentru ca cortul de evenimete este ca o panza goala pe care o poti desena dupa cum vrei, poti folosi lumini ambientale pentru decorarea panzei, suporta absolut orice tematica de nunta, fie ea rustica, traditionala, tematica sau moderna.

Prima idee de organizare nunta altfel

Poti pleca de la marturii pentru organizarea nunti altfel. Marturiile clasice, fotografie magnet sau tot felul de cutiute cu bomboane nu mai au ce cauta.

Cu siguranta nu ai pastrat pana acum nici o marturie de genul acesta.

Oferă drept mărturii fotografiile realizate cu ajutorul unui Photo Booth

Deși de cele mai multe ori lucrurile care ne fac fericiți sunt nemateriale, uneori avem nevoie și de ceva concret care să ne amintească de cele mai frumoase clipe.

Mărturiile sunt amintirea palpabilă pe care invitații tăi o vor avea de la nuntă.

Poți să îmbini utilul cu plăcutul și să îi lași pe ei să își creeze mărturiile cu ajutorul unui Photo Booth.

Ei își fac pozele simplu și distractiv, le printează și le iau acasă. Tu ai scăpat de o grijă în plus și i-ai și făcut fericiți.

A doua idee de organizare nunta altfel

Decorarea salii de nunti este foarte importanta. Daca nu ai apelat la un organizator de nunti atunci vorbeste cu managerul restaurantului pentru a iti arata cateva poze cu sala decorata si eventual sa iti dea cateva tips-uri.

Mise en place meselor trebuie sa fie unul unicat. Folosestete de plante decorative, ornamente florare, fete de masa colorate, huse pentru scaune pentru a realiza o atmosfera placuta cand stai jos la masa.

A treia idee este alegerea formatiei in detrimentul dj-ului.

Pentru o nunta altfel trebuie sa ai o formatie buna care sa intretina atmosfera. La o nunta vor fi 3 categorii de persoane, copii, tineri si batrani. Cu toate astea nu este imposibil sa impaci pe toata lumea in legatura cu muzica.

O formatie de nunta va pune de la bluse, rock-roll, muzica de sezon si pana la sarbe, hore, muzica traditionala.

Cere un demo formatiei sau live-uri de la nuntile la care au fost chemati. Aratandule prietenilor iti poti da seama daca este ce trebuie.